Jak w temacie. Szukam vaga który działą pod win 8.1. Do tej pory korzystałem z vcds 1.2 (rejestracja była za darmo) ale mój antyvir stwierdził że już mi się to nie przyda. Teraz rejestracja jest już płatna i dupa. Kombinowałem z vagiem 409 ale mam problem z zapisaniem ustawień i podmienianiem tych plików. Potrzebuje takiego vaga gdzie moge ustawić wartość Start Boud na 9600 bo tylko wtedy działa mój kabelek (zakupiony na viaken)
Czyli tą metodą nie udało ci się aktywować vaga do pełnej wersji..?
U siebie musiałem wyłączyć antyvirusa na czas kiedy działałem z programem bo wtrącał że tak to nazwę swoje 5 groszy i usuwał mnie jeden z plików.
Nie wiem czy w moim wszystkie funkcje teraz działają ponieważ ich nie sprawdzałem.
tak nieudane mi się aktywacja. Jak je wklejam ręcznie to niby jest aktywowany, ale ten xstarter nie podmienia mi plików (mimo że pokazuje akcje ze udana) i jak tylko chcę zapisać ustawienia vaga to robi sie nieaktywny i dupa.
[ Dodano: Sro 11 Lut, 15 16:07 ]
problem rozwiązany. Zainstalowałem Vag Com 311 i wszystko śmiga na Win 8.1
nie po prostu widziałem na otwartym folderze vaga że xstarter nie wkleja tych plików automatycznie co określony czas. Ręcznie wkleja a z automatu nie. Co najdziwniejsze ściągnąłem nawet nowszą wersje trialową pod win x64 i też niedziała. A nic to vag 311 chodzi i to jest najważniejsze
Komentarz